Pilkkikilpailut

17.3.2024

Paikalla myös perheitä nauttimassa auringosta, tunnelmasta sekä ammattiosaston tarjoamasta makkarasta ja mehusta.
Paikalla myös perheitä nauttimassa auringosta, tunnelmasta sekä ammattiosaston tarjoamasta makkarasta ja mehusta.
Naisten sarjan voittaja Irja Aho
Naisten sarjan voittaja Irja Aho
Miesten sarjan voittaja Markku Isometsä
Miesten sarjan voittaja Markku Isometsä

Kilpailu käytiin aurinkoisessa mutta tuulisessa säässä. 35 pilkkijää osallistui tiukkaan kilpailuun. Perheiden nuorimmat nauttivat järjestäjän tarjoiluista sekä tunnelmasta.

Tornion teollisuustyöväen ammattiosaston pilkkikilpailut Prännärin rannassa

Prännärin rannassa järjestettiin aurinkoisessa, mutta tuulisessa säässä Tornion teollisuustyöväen ammattiosaston järjestämä pilkkikilpailu, joka keräsi yhteen innokkaita pikkijöitä eri sarjoista yhteensä 35 osallistujaa. Kilpailu oli tiukka ja tunnelma korkealla, kun kilpailijat asettuivat jäälle pilkkimään päivän suurimpia saaliita.

Naisten sarjassa voiton vei Irja Aho. Hän sai komean 900 gramman saaliin. Seuraavina tulivat Pia Leinonen ja Raija Rantahalvari, jotka myös näyttivät vahvaa suoritusta kisan aikana.

Nuorten sarjassa Jesse Kujansuu nousi kärkeen 250 gramman saaliillaan, jättäen taakseen Jaakko Palokankaan ja Sampo Muotkan. Nuorten into ja taito lupaa hyvää alueen pilkkiperinteen jatkumiselle.

Miesten sarjassa kokenut Markku Isometsä näytti kaapin paikan upealla 2445 gramman kokonaissaaliilla. Juha Pettinen ja Keijo Kiviniemi seurasivat häntä tiukasti, mutta eivät aivan yltäneet voittoon asti.

Kilpailun suurimman kalan tittelin nappasi myös Markku Isometsä, jonka 180 gramman kala osoitti, että kokemus ja kärsivällisyys palkitaan.

Tornion teollisuustyöväen ammattiosasto on jälleen kerran osoittanut, että perinteiset tapahtumat, kuten pilkkikilpailut, ovat tärkeä osa yhteisön elämää.